TIETOA MEISTÄ

Olemme vuonna 1995 perustettu suomalainen liikelahjayritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja yksilöityjä liikelahjoja ja markkinointituotteita. Perheyrityksenä korostamme yhdessä hyvän tekemistä, ja laadukkaita, asiakkaidemme ilmeen mukaisia tuotteita. Kartoitamme Teidän tarpeenne ja suunnittelemme kokonaisuuden, joka sopii juuri Teidän yrityksenne viestiin kohderyhmällenne. Ellei tuotetta löydy valmiista valikoimasta, etsimme tarpeeseenne sopivan tuotteen laajasta verkostostamme. Suunnittelemme juuri sinun budjettiisi ja yrityksesi ilmeeseen sopivan ratkaisun edullisesta messulahjasta aina laadukkaaseen luksustuotelahjaan asti.

Tarjoamme ensisijaisesti asiakkaillemme palvelua, helppoutta ja vaivattomuutta. Lahjapalvelussamme suunnittelemme ja toteutamme lahjan yrityksenne ilmeen mukaisesti ottaen huomioon yrityksenne värimaailman ja logon, ja lopuksi paketoimme lahjan tyylikkäästi.

Liikelahjalla voit erottua! Liikelahja tai jakelutuote toimii viestinä lahjan antajalta lahjan saajalle. Se voi olla kiitos, se voi olla hauska ja erottuva, joka herättää mielenkiintoa ja keskustelua. Lahja voi olla kepeä ja iloinen tai informatiivinen, jolloin se viestii yrityksenne tuotteista, palvelusta tai ideologiasta.